Cautare

4115 de rezultate pentru "pascani judetul iasi" (7.12 secunde)
In plus, agentiile au mai anuntat in februarie un termen de zece zile pentru asanarea unor balti inexistente in amonte de canalul dintre strazile Constantin Brancoveanu si Pascani (in spatele Liceului de Chimie), termen evident nerespectat de Regia Apa, care nu are in obiectul de activitate captarea izvoarelor.
Amenajarea canalizarii din vecinatatea Liceului de Chimie - tronsonul paralel cu strada Pascani -, finalizata la sfarsitul anului trecut, a fost facuta cu bani din bugetul Craiovei, fara ca primaria sa detina in patrimoniu obiectivul.
Carutelor le era interzisa circulatia doar in zona A a municipiului, adica in spatiul delimitat la vest de strazile Pascani, Maria Tanase, Brestei, Campia Islaz, Petuniilor, Pictor Iscovescu, Bucovat, Soimului si bulevardul 1 Mai, la sud de strazile Tabaci, Anul 1848, General Magheru si bulevardul Gheorghe Chitu, la est de strazile Spaniei, Petre Ispirescu si Nicolae Iorga, iar la nord de strazile Fratii Golesti, Nicolae Iorga, General Constantin Cernatescu, General Argetoianu, Lamaitei, Doljului, Opanez si George Enescu.
Carutelor le era interzisa circulatia doar in zona A a municipiului, adica in spatiul delimitat la vest de strazile Pascani, Maria Tanase, Brestei, Campia Islaz, Petuniilor, Pictor Iscovescu, Bucovat, Soimului si bulevardul 1 Mai, la sud de strazile Tabaci, Anul 1848, General Magheru si bulevardul Gheorghe Chitu, la est de strazile Spaniei, Petre Ispirescu si Nicolae Iorga, iar la nord, de strazile Fratii Golesti, Nicolae Iorga, General Constantin Cernatescu, General Argetoianu, Lamaitei, Doljului, Opanez si George Enescu.
Pascani, str. George Enescu, str. Constantin Brancoveanu, bulevardul Dacia; b) Deplasarea vehiculelor cu tractiune animala pe arterele municipiului Craiova, in zonele in care este permis accesul acestora, fara a fi dotate cu dispozitive de retentie a dejectiilor animale".
In momentul de fata, dosarul penal care vizeaza un numar de sapte persoane - Mircea Suciu (fost director al Ecoterm), Dima Mihail (contabil Ecoterm), Maria Mihail (fost sef Serviciu Financiar Contabil Ecoterm), Gheorghita Ciolacu (casier principal Ecoterm), respectiv administratorii SC Adems SRL Pascani, SC Geferom International SRL Constanta si SC GNP International Prest SRL Ovidiu -a fost finalizat, urmand sa fie declinat procurorilor.
Cel mai mult au crescut saptamâna trecuta actiunile Siretul Pascani, cu 15,38%, urmate de cele ale societatii Amonil Slobozia, cu 8,76%.
Cel mai mult au crescut saptamâna trecuta actiunile Siretul Pascani, cu 15,38%, urmate de cele ale societatii Amonil Slobozia, cu 8,76%.
Societatea a fost privatizata abia in 2006, fiind cumparata de Retrom Pascani. La acea data, investitorul s-a angajat ca va plati datoriile societatii - trei milioane de lei (acum sunt 3,5 milioane), platind cinci milioane de lei pe fabrica si angajandu-se sa faca investitii tehnologice si de mediu.
FC Botosani ma imprumutase la Pascani si de acolo am mers la Roma, dar nu vreau sa vorbesc despre asta.
Barbatul de 39 de ani din Pascani, care a ajuns la spital cantarind peste 300 de kilograme, a murit marti dimineata la Spitalul Judetean din Timisoara, in urma unui stop cardiac.
Din primele cercetari s-a stabilit ca Robert Stancu, de 26 de ani, din municipiu, care conducea un Cielo pe strada Pascani, la intersectia cu George Enescu nu a acordat prioritate Daciei Papuc conduse de Victor Bojan, de 26 de ani, cu care s-a tamponat.
de la politica la sport, amintiri din dulcele Iasi..., marinarie si nemultumirile nepoatei legate de body-guarzii care o insotesc.
Acesta a adaugat ca suspiciunile aparute in presa ca ar fi luat mita in calitate de comisar al Garzii Financiare din Iasi nu il vor afecta in activitatea pe care o va desfasura la Prefectura. ... Oficialul a absolvit Facultatea de Finante si Contabilitate a Universitatii "Petre Andrei" din Iasi.
Reamintim ca terenul se afla in administrarea municipalitatii galatene, insa teritorial se afla in judetul Braila.
Alba, Arad, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Buzau, Botosani, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Mures, Neamt, Salaj, Suceava, Sibiu, Teleorman, Timis, Tulcea si Vrancea.
Fiul unui ofiter SRI a fost ucis in propriul apartament din Iasi. ... Polițistii din intreg judetul sunt in alerta pentru prinderea agresorului, relateaza Ziarul de Iasi. Nenorocirea a avut loc intr-un cartier din Iasi.
Concret, procurorii DIICOT au inceput urmarirea penala impotriva directorului Aurel Matiut si a patru vamesi de la Vama Jimbolia (judetul Timis) pentru infractiunile de favorizarea infractorului respectiv neglijenta in serviciu, pentru ca in luna noiembrie 2010 au lasat sa intre in Romania, prin Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia, doua autotrenuri in care se aflau 33.600 de pachete de tigari de contrabanda provenite din Serbia.
In judetul Olt, la scrutinul pentru desemnarea europarlamentarilor, si-au exprimat optiunea politica 160.772 de alegatori, prezenta la vot fiind de 41,11%.
Cele mai multe firme care si-au suspendat activitatea in ianuarie 2010 sunt din judetul Bihor (296 de firme), iar cele mai putine provin din judetul Ialomita (43 de firme).
google-analytics.com